Pages

4 Ocak 2013 Cuma

YENİ YILDA DA HİTFONİ

Günümüzde kaliteli ve ucuz ürünler artık internet sayesinde mümkün. Öyle ki pişman olmayacaksınız. Baktığınız zaman ucuz ve kaliteli ürün için interneti kullanın. Öyle ki fiyatlar çok uygun. Ve kargo ücretsiz. Bu fırsatları değerlendirin. Dünya üzerinde insanlar interneti kullanarak alışveriş yapıyor. Fırsat siteleri göze çarpıyor. Baktığımız zaman bu sitelerde ürünler çok ilgi görüyor. Öyle ki kısa süre içinde size satın aldığınız ürün güvenli bir şekilde teslim ediliyor. Birçok insan bu sitelerin indirim zamanlarını takip ediyor. Bu sitelerin mail gruplarına üye olarak indirimleri takip etmeniz mümkün. indirim siteleri herkese ve her bütçeye yönelik kurulmuş siteler. Bu sitelerde geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Öyle ki ürünler sürekli olarak artıyor. Yapmanız gereken evinizde konforlu bir şekilde kahvenizi içerken ürünleri incelemek. Kısa süre içinde yorulmadan ürün kapınızda. Ödeme koşulları ise oldukça uygun.


 
http://www.hitfoni.com/  Hitfoni Pazarlama İç ve Dış Ticaret İstoç Ticaret Merkezi 44. Ada No:18 Bağcılar / İSTANBUL Telefon No: 0 [212] 659 20 55 E-Posta: info@hitfoni.com
 
 
Şirkete Genel Bakış
 
Hitfoni olarak öncelikli amacımız;müşterilerimizin günlük hayatlarında küçük ama yaşamlarına büyük konfor sağlayan ve bunu yaparken bir o kadar da gülümseten ürünleri hizmetine sunmaktır.
 
48 SAATTE TESLİMAT
 
Hitfoni olarak en değerli varlığımız olan müşterilerimize üstün hizmet kalitesi sağlamak amacındayız.Bu doğrultuda yaptığınız alışverişleriniz 24 saat içinde kargoya verilir ve almış olduğunuz ürünler en geç 72 saatte size teslim edilir.
 
İADE KOŞULLARI
 
Almış olduğunuz ürünleri beğenmemeniz,bozuk veya hatalı çıkması durumunda 7 gün süresince iade edebilirsiniz.Ve bu iade durumunda sizlerden hiçbir kargo ücreti talep edilmez.
 
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
 
Online alışverişin en önemli unsuru olan güvenli ödeme taahütünü Türkiye'nin en köklü,saygın ve güvenilir bankalarından biri olan Bank Asya bizim adımıza sizlere sunuyor.Alışveriş sırasında ödeme işlemleriniz sitemizden otomatik olarak Bank Asya ödeme sayfasına yönlendirilerek gerçekleşecektir.
 
FİRMAMIZIN FIRSATLARINDAN SİZLERDE YARARLANIN
 
 
 
 
 

Yılbaşı Çam Ağacı, 30 parça süs ve ışıkVakumlu Hurç
(80x100 Ebatlı)
Dart Oyunu 
 
İndirim Burada

Günümüzde indirimler ürünler alışveriş sitelerinde çok ilgi görüyor. Bu sitelerdeki indirimleri takip ederek kazanç sağlayabilirsiniz. Baktığımız zaman mağaza mağaza gezmek yerine kahvenizi yudumlarken internet üzerinden ürün almak mümkün. Dünyada birçok insanda internet üzerinden alışveriş yapıyor. Öyle ki büyük indirimler yakalıyor. Sizde indirimleri yakından takip edin. Pişman olmayacaksınız. Yapmanız gereken internette kısa bir araştırma yapmak. Hediyelik eşya sektörü internet sayesinde büyüyor. İnsanlar geniş ürün yelpazesinden istediğini seçiyor. Eskiden insanlar hep aynı hediyeyi almaktan şikayet ederdi. Öyle ki birçok insan bu duruma tepki gösterirdi. Ama internet sayesinde bu durum artık tarih oldu. Kısa sürede istediğiniz hediyeyi almak mümkün. Pişman olmayacaksınız. Fiyatlar ise herkese ve her bütçeye hitap ediyor.
Giyilebilir Kollu Battaniye Snuggie
Polar Kılıflı Sıcak Su TorbasıEra Dumansız Yıkanabilir Elektrikli IZGARA
Talking Tom Cat Konuşan Kedi Oyuncak

0 yorum:

Yorum Gönder