Pages

1 Ocak 2013 Salı

İsmi Yeter: Jagler

Hepinize mutlu yıllar dilerim öncelikle. Size yeni yılın ilk gününde bir firmadan bahsetmek istiyorum ki hepiniz bu ismi illaki duymuşsunuzdur. Çünkü bir çok kişinin zevkine hitap eden firma:

JAGLER

 

 
 
Türk erkeğinin efsane kokusu "Jagler" den, yeni yıla efsane hediyeler. "Şanslı Kutu" seni bekliyor...
 
 
 
 
 
Jagler’in yeni çekim alanı tüm kadınları baştan çıkarmaya devam ediyor!
Türk erkeğinin iddialı kokusu Jagler, çekim alanına iki yeni parfümü daha ekledi. Black ve Storm kokularıyla kadınları etki alanında bırakan Jagler’in ambalajı da yenilendi. İlgi uyandıran yeni fonksiyonel kapaklar Jagler’in karşı konulmaz maskülen kokusunu tamamlıyor.








1990 yılında lansmanı yapılan ve alışkanlıklarından vazgeçemeyen erkeklerin kült kokusu Jagler, kalıcı ve yoğun kokusuyla kısa sürede önemli bir başarı elde etmiştir.
Uzun yıllardır erkek parfümünde liderliğini koruyan Jagler, parfüm ve dedorant haricinde; rollon, deo stick, tıraş köpüğü ve jöle ile geniş bir ürün portföyüne ulaşmıştır.






2007 yılında; Jagler ile benzer özellikler gösteren ancak, Jagler’den daha fresh / sport kokusuyla Jagler Sport markası yaratılmış ve tüketicilerin beğenisini kazanmıştır. Son olarak rollon Jagler Sport ürün portföyüne dahil edilmiştir. Jagler Sport, sportif erkeklerin dinamizmini çarpıcı odunsu notalarla birleştiren özel erkeğin özel kokusudur.






Jagler ailesinin bir başka üyesi ise Black Magic. 1998 yılında Hunca ailesine katılan Black Magic markası kalıcı ve yoğun kokusuyla erkeklerin beğenisini kazanmıştır. Parfüm ve deodorantı mevcuttur. 2005 yılında alınan bir stratejik kararla Black Magic, Jagler markası altına alınmıştır. Bu karar doğrultusunda 2006 yılında ambalaj ve logosunda yenilik çalışması yapılmıştır. Aynı zamanda güçlü ve yumuşak olan bu parfümde Jagler‘in klasikliği ve devasa kum tepelerinin görkemi bir arada sunulmaktadır.









2011 yılında Jagler ailesine Black ve Storm katılmıştır. Yeniliklerden hoşlanan özgür ve cesur erkeklere Jagler’in yeni kokusu Storm ve modern ve spor tarzın yansıması, Jagler’in yeni kokusu ve Jagler beylerinin yeni tercihi Black, çakmağa benzeyen şişesi ile güçlü bir ifadeyi simgelemektedir.








Yeni ve yenilikçi Jagler şişeleri çakmak gibi çağdaş ikonları çağrıştırmakta ve özgün tasarım sunumu ile özgür ve tutklu Jagler erkeğinin tarzını yansıtmaktadır.







JAGLER HERYERDE!!!

https://www.facebook.com/JaglerParfum 


http://www.jagler.com.tr/


http://twitter.com/JaglerParfum


http://www.youtube.com/jaglerparfum

0 yorum:

Yorum Gönder