Pages

9 Mart 2013 Cumartesi

***TEKSTİLS.COM***



Sizlere tanıtmak istediğim firma bir kot firması. Ancak bu firmamızın ürünlerinin hem kalitesini hemde kalitesine rağmen fiyatlarının uygunluğunu başka yerde bulamazsınız derim :) Firmamız toptan çalışmakta olup, pazarlık payına oldukca açık bir bir firmadır. Gelin firmamızı kendilerinden dinleyelim:


Yine, Yeni, Yeniden Sizinleyiz!

Tekstils.com uzun süren bir çalışmanın ardından tekrar sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşarken, diğer bir yandan rekabet halinde olduğumuz firmaları gerek Google gerekse diğer arama motorlarında tamamen sollamış bulunmaktayız.

Tekstils.com,

Müşterilerinin tüm memnuniyetleri karşısında çalışmalarımızı hızlandırıp sizlere yep yeni bir web çalışması ile karşılıyoruz.

Tekstils.com,

Tüm ürünlerinin üretimini ve sağlanmasını kendi karşıladığı gibi tüm kargo ve diğer masraflarıda elinden geldiğince daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için sürekli karşılamaya çalışacaktır.

Yeni sayfamız üzerinden verdiğiniz tüm siparişlerde, toptan ve toplu ürün alımlarında telefon üzerinden etkili bir şekilde fiyat taleplerinizde çok özel indirimler sağlanacaktır.




 ------ ------- ------ ------ ----- ----- ----- ---- ---- ----- ----- ------ ------ ----- ---- ---- ----- ---

 Firmamızın ürünlerinden bazıları:








İletişim için:

 GSM: 05543627952

Site Adresi: http://www.kotpantolon.com.tr

E-Posta: info@tekstils.com

GANGBOY JEANS İZMİR

1 yorum:

Gülsen Doğan dedi ki...

bunlar bizi dolandırdığı biliyor musun

Yorum Gönder