Pages

18 Mart 2013 Pazartesi

HediyeKulubu

BEN BÖYLE FİRMA GÖRMEDİM! ARKADAŞLAR BAĞIMLISI OLACAĞINIZ BİR SİTEYİ TANITMAK İSTİYORUM SİZE ;

 

Hediye Kulübü, "Size özel" günlerinizde, "Sizi özel" hissettirecek hediyeler almanızı sağlayan, hesaplı ve ayrıcalıklı kişiye özel hediyeler hizmeti verir.

Neden Kişiye Özel Hediye?

Kişiye özel olarak hazırlanan bir hediyeden alanlar, kendilerini özel hissederek aldığı bu anlamlı hediyenin mutluluğunu hiçbir zaman unutmazken; sizse çok titiz ve düşünceli bir hediye veren olmanın keyfini yaşarsınız.Hediyeniz, kişiye özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş olduğu için başka hiçbir eşi ve benzeri olmaz, bu da bulunduğunuz ortamda sizin hediyenizin hemen farkedilmesini sağlar, karşınızdakine çok özel, kalıcı bir hediye vermenize imkan sağlar.


Hediye Kulübü olarak hedefimiz, özel günleriniz ve kutlamalarınızda duygularınızı yansıtabilecek mükemmel hediyeler alabilmenizi sağlamak. Doğumgünlerinden yıldönümlerine, yeni doğmuş bebeklerden yeni ev görmelerine, iş arkadaşlarından sevgililere, yılbaşından anneler gününe ve daha nice sevdikleriniz ve kutlamalarınız için keyifli hediyeler hazırlamak Hediye Kulübü ekibi için zevkle yapılan bir sorumluluktur.

 

hediyekulubu.com aradığınız hediyeyi en kolay yoldan bulabilmeniz için tasarlanmıştır. Sokak sokak "O"na ne alsam diye dolaşmayasınız diye "Onlar"ın hepsine özel tasarlanmış ürünleri en hızlı filtreleme seçenekleriyle size sunar.
 

Bizimle Paylaşın

Bizi seçen misafirlerimizi asla bir müşteri olarak görmüyor, onları bu keyifli kulübün birer üyesi olarak görmek istiyoruz. Her türlü yeni ürün fikirleriniz ve görüşlerinizi heyecanla bekliyor ve yaşam boyunca kutlamalarınızı sizinle paylaşmak istiyoruz. 

 

 

 

Sevdikleriniz için özel olarak tasarlatacağınız kişiye özel hediyelik ürünler... Özel gün ve kutlamalarınız için aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile www.hediyekulubu.com


Amacımız; İnsanlara özel gün ve kutlamaları için bir ömür boyu hatırlanacak hediyeler sunmak.



HediyeKulübü, "Size özel" günlerinizde, "Sizi özel" hissettirecek hediyeler almanızı sağlayan; yaratıcı, hesaplı ve ayrıcalıklı kişiye özel hediyeler hizmeti verir.

Sevdikleriniz sizin için değerliyse ve bunu bir nebze olsun bir hediyeyle süslemek isterseniz; Kişiye Özel bir Hediye'den daha iyisini yoktur. Vereceğiniz hediye tamamen O kişiye özel üretilmiş olur, böyle bir hediyeyi almak ise inanılmaz bir MUTLULUK ve KEYİF verir, ÖNEMSENİLDİĞİNİ hissettirir...

 

www.hediyekulubu.com aradığınız hediyeyi en kolay yoldan bulabilmeniz için tasarlanmıştır. Sokak sokak "O"na ne alsam diye dolaşmayasınız diye "Onlar"ın hepsine özel tasarlanmış ürünleri en hızlı filtreleme seçenekleriyle size sunar.

Doğumgünlerinden yıldönümlerine, yeni doğmuş bebeklerden yeni ev görmelerine, iş arkadaşlarından sevgililere, yılbaşından anneler gününe ve daha nice sevdikleriniz ve kutlamalarınız için KEYİFLİ HEDİYELER hazırlamak Hediye Kulübü çalışanları için bir ZEVKTİR.

 Ürünlerimizden Bazıları ;







 Bir dünya ürün içinde elbet sevdiğiniz kişi içinde özel bir ürün bulacaksınız. Bunca özelliğe nasıl mı ulaşacaksınız ? 

İletişim Bilgilerimiz:

Sitemiz : http://www.hediyekulubu.com

Facebook Sayfamız : HediyeKulubu

Adres : Beşyol Mah. Birlik Cad. No:15 Kat:2 (Genç Ofis Üstü) Küçükçekmece/ İstanbul

Telefon : (0212) 509 00 33   : (0212) 579 00 32 E-Posta : destek@hediyekulubu.com

 

 

0 yorum:

Yorum Gönder