Pages

1 Şubat 2013 Cuma

Yaygan Bags & Stationery ile Çocuklarınızı Mutlu Edin

( Ben böyle firma görmedim. Acilen sizede tanıtmak ve firmamızın hediyelerini sizinle de paylaşmak istedim. )

Yaygan Bags & Stationery
(Yaygan Çanta & KırtasiyeYaygan Bags & Stationery)

 

VİZYONUMUZ
Ürünlerinin dünyanın her ülkesinde satıldığı, Türkiye'nin en büyük ihracatçısı olmak ve çocukların eğitim hayatını daha motive edici hale getirmek.

MİSYONUMUZ
Çocukların eğitim hayatlarını verimli, keyifli ve sağlıklı kılmak için onları yüksek kalitede çanta ve kırtasiye ürünleriyle buluşturarak genç bireylerin hayatlarının önemli bir parçası olmak; sadece Türkiye'de değil, dünyanın her ülkesinde bunu sağlayarak ülke ekonomisinin önemli bir destekleyicisi olmak.

 

 
 1934 yılında AZİZ YAYGAN tarafından Mercan'da kurulduktan sonra istikrarlı bir şekilde 1950'li yıllara dek sanayileşmesini sürdüren YAYGAN, kalite, ürün çeşitliliği ve ticaret anlayışıyla sektörde haklı bir itibar kazandı. Faaliyetlerine 1951 yılı itibariyle EMEK SARACİYE adıyla devam ederek öncü girişimleri ve yatırımlarıyla artan üretim kapasitesini 1971'de Bayrampaşa'da kurduğu fabrikasıyla genişletti. Türkiye'de ve Avrupa'daki bilinirliğini yükselten YAYGAN, Küçükköy'de bir fabrika daha kurarak Mercan'dan sonraki üçüncü binasını da hizmete açtı. 1978 yılında fabrikalar Avcılar'da tek bir çatı altında toplandı.

YAYGAN'ın 1934 yılından günümüze faaliyetini sürdüren ilk mağazası İstanbul Mercan'da bulunuyor. İkinci mağaza, 2005 yılında 345 mağaza ve günde 60,000 ziyaretçiyle Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi'nde açıldı. 2006'da Bulgaristan Şubesini hizmete açan YAYGAN, 2010 yılında günde 25,000 ziyaretçiyle bölgenin en önemli alışveriş noktalarından olan Bursa As Merkez Outlet Center'da üçüncü mağazasını hizmete açtı.


YAYGAN ürünleri Türkiye'de kırtasiyeler, çantacılar, oyuncakçılardan oluşan binlerce seçkin perakende satış noktasında ve Türkiye'nin önden gelen perakende, kırtasiye, hazır giyim ve oyuncak zincir ve mağazalarında; ayrıca İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi ile Bursa As Merkez'deki YAYGAN mağazalarında tüketiciyle buluşuyor .


YAYGAN, yurtdışında Rusya, Avrupa, Baltık ülkeleri, Asya, Balkanlar ve Ortadoğu'da 45 ülkeye yaptığı ihracatla gerek coğrafi gerek ticari hacmini her geçen gün arttırıyor.
 








 

ÜRÜN ÇEŞİTLERİ

Okul Çantaları, Beslenme Çantaları, Kalem Çantaları, Fashion Çantalar, Plaj Çantaları, Evrak Çantası, Deri Cüzdan, Portmone, Anahtarlık, Kemer, Seyahat Valizi ve Çantaları, Şemsiyeler, Mataralar, Termoslar, Beslenme Kapları, Proje Çantaları, Rulo ve Hazır Kaplar, Boya Setleri, Kırtasiye Ürünleri, Puzzle, Çocuk Laptop ve Parti Malzemeleri.

  İşte birkaçı ;


 





 Bu kaliteden sizde faydalanmak istiyorsanız, tanışmak için geç kalmayın.

Ve bu güzel firmanın sizlere, toplamda 10 kişiye hediyeleri var!


Evet tam 10 kişi bu kaliteden faydalanmış olacak!


Katılım için aşağıdaki resme tıklamanız ve şartları yerine getirmeniz yeterli. Daha sonra 15 Mart'ı bekleyin.



Çocukları Mutlu etmenin Yolu; Yaygan Bags'ten geçer!

1 yorum:

Unknown dedi ki...

şartların hepsi tamamdır.
https://www.facebook.com/songul.artuk.984/posts/187863294670974
https://www.facebook.com/songul.artuk.984/posts/138482662986259
mail attım

Yorum Gönder