Pages

9 Nisan 2013 Salı

DBR TASARIM

Sizlere bugün tanıtmak istediğim firma hakkındaki yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum. Çünkü, bu firmadaki  ürün ve hizmet tamamen size özel. Hatta firmamızın deymiyile; "Siz sadece hayal edin yeter!" 

Hayal gücünün nasıl sınırı yoksa, Selin Hanım'ında iş sahasında ustalık anlamında sınırı neredeyse yok. Öncelikle size Selin Hanımdan, bu işin mimarını tanıyalım;

 

Selin Debre


1988 yılında İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini Avcılar Endüstri Meslek Lisesin’de  tamamladı.. 2010 Yılında Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri  & Tasarım Bölümü'nü birincilikle tamamladı. 2011 Yılından itibaren  İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik & Mimarlık Fakültesinde eğitimine devam etmektedir.


Selin Debre, 6 yıl boyunca çeşitli firmalarda tasarımcı olarak çalıştı. Aldığı birçok eğitimler sonucunda hayallerini tasarımlarına taşıyarak 2011 yılında DBR Tasarım Firmasını kurdu.




DBR TASARIM


 İhtiyaç duyduğunuz her türlü obje ve ürünü, çok geniş bir materyal ağıyla sizin için tasarlıyor ve üretiyoruz. Yeniden restore edilmiş bir sehpa, yada sevgilinize özel bir hediye kutusu veya evinizde kullanmak isteyebileceğiniz objeler, düğün davetiyeniz, firmanızın kurumsallığı, duvarınıza asmak için bir saat, yada bir gece lambası ve fazlasını DBR Tasarımla elde edebilirsiniz . . .



E-Ticaret Yazılımı ve Wep Tasarım'ın adı DBR TASARIM


Çalışmalarımızı daha yakından inceleyebilirsiniz.

Broşür Tasarım

 

 Firmamızın ürünlerini birde yakından inceleyelim:





İhtiyacınıza ve isteklerinize yönelik, Profesyonel Web siteleri yapıyoruz.
Siz sadece hayal edin yeter...

İletişim Bilgileri;
info@dbrtasarim.com
selin@dbrtasarim.com

 

 

0 yorum:

Yorum Gönder